O‘RNATILGAN TIZIMLARDA ENERGIYA SAMARADORLIGINI OSHIRISH USULLARI - Abdiraimova Zulxumor G‘ofur qizi; Bozorboyev Javlon O’tkirboy o`g`li (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘rnatilgan tizimlarda energiya samaradorligini oshirish masalalari yoritilgan.