PSORIAZ KASALLIGINING SABABLARI VA DAVOLASH USULLARI - Bahodirova Mohichehra; Pardayeva Munavvar (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada asosan psoriaz kasalligining sabablari va ularni davolash usulllari haqida maʼlumot beramiz.