IT VA PEDAGOGIKA INTEGRATSIYASI — ZAMONAVIY TA’LIMNING YANGI BOSQICHI - Aslidinova O'giloy Abbosjon qizi; Isomiddinov Ma’ruf (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada axborot texnologiyalarining (IT) pedagogika sohasiga kirib kelishi va ta’lim jarayonini takomillashtirishdagi o‘rni yoritilgan. IT vositalari yordamida o‘qitishning afzalliklari, o‘quvchi va o‘qituvchi o‘rtasidagi muloqotni rivojlantirish imkoniyatlari, shuningdek, raqamli pedagogikaning asosiy yo‘nalishlari haqida so‘z yuritiladi.