KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKDA RAQAMLI PLATFORMALARNING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Ergashov Sherzod Abduxoliq oʻgʻli,; Abdullayev Firdavs Odiljon oʻgʻli, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kichik biznes va tadbirkorlik faoliyatida raqamli platformalarning ahamiyati, ularning iqtisodiy samaradorlikka taʼsiri hamda Oʻzbekiston sharoitida rivojlanish istiqbollari tahlil qilingan. Raqamli iqtisodiyotning jadal surʼatlarda kengayib borishi, elektron tijorat, onlayn xizmatlar va moliyaviy texnologiyalar sohasida yangi imkoniyatlarni ochib bermoqda.