O‘SMIRLAR ORASIDA HUQUQBUZARLIKNI OLDININ OLISHGA QARATILGAN PSIXOLOGIK CHORA TADBIRLAR - Jurakulova Dildora Ziyadullayevna,; Mamirova Madina, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘smirlar orasida huquqbuzarlikning psixologik sabablariga e’tibor qaratilgan. Maqolada yoshlar xulq-atvoridagi muammolar, shaxsiy va ijtimoiy omillar, oilaviy muhit, maktab va jamiyatdagi ta’sirlar tahlil qilingan.