KAM TA'MINLANGAN OILALARDA PSIXOLOGIK YORDAM KO'RSATISHNING DOLZARB MASALALARI - Axmedova Mehrinisa Abdurasulovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada kam ta'minlangan oilalarda uchraydigan psixologik muammolar, ularning kelib chiqish sabablari va bu muammolarga samarali yechim topishda psixologik yordamning o‘rni tahlil qilingan. Jamiyatda iqtisodiy jihatdan nochor ahvolga tushib qolgan oilalar nafaqat moddiy, balki ruhiy bosim ostida yashaydi. Ushbu maqola aynan ana shunday holatlarda malakali psixologik yondashuvlar orqali oiladagi ijtimoiy-ruhiy muvozanatni tiklashning zamonaviy usullarini ko‘rsatishga qaratilgan.