“METIL SPIRTI xavfi ” O‘LIM –YUZASIDAN O`TKAZILGAN SUD-TIBBIY EKSPERTIZA TAXLILI - Sh.A.Salimov; A.B.Botirov (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada filialning Bekobod tumanalararo bo‘linmasida o‘tkazilgan sud-tibbiy ekspertiza asosida "Metil spirti" natijasida yuzaga kelgan o‘lim holati yoritilgan. Holat tahlili orqali shunga o‘xshash vaziyatlarda sud-tibbiy ekspertlar tomonidan e’tibor berilishi zarur bo‘lgan klinik-patologik va ekspertiza mezonlari muhokama qilingan.