VATANPARVARLIK RUHIYATI VA YOSHLARNING HUQUQIY MAS’ULIYATI - Jurakulova Dildora Ziyadullayevna,; Eshonqulova Dinora Baxriddinovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Maqola yoshlar o‘rtasida vatanparvarlik ruhiyatini shakllantirish va ularning huquqiy mas’uliyatini tushuntirish masalalariga bag‘ishlangan. Vatanparvarlikni rivojlantirish yoshlarni ijtimoiy hayotga faol jalb qilish va qonuniy mas’uliyatni anglashga yordam beradi. Maqolada yoshlarning huquqiy madaniyati va vatanparvarlik ruhiyati o‘rtasidagi bog‘liqlik tahlil qilinadi.