NEVROLOGIK KASALLIKLAR - Yuldoshev Sardor Alisher o’g’li; Turayeva Dildora Shuhratovna (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada, nevrologik kasalliklar,ularning kelib chiqishi va rivojlanishi,shuningdek, ushbu kasalliklarni davolash usullari yoritilgan. Nevrologik kasalliklar markaziy va periferik nerv tizimining funksiyasi buzilishi natijasida kelib chiqadi.Ushbu Kasalliklar insonning harakati, sezgisi,xotirasi,va hayot sifatiga jiddiy ta’sir ko’rsatishi mumkin.