IJTIMOIY ISHCHILAR RIVOJLANISHIDA AYOLLAR HARAKATINING O`RNI:TARIXIY TAHLIL - Muxtorova Gulmira,; Habibjonova Nodira, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola ijtimoiy ishchilarni rivojlantirish jarayonida ayollar harakatining tarixiy rolini tahlil qiladi. Tadqiqot XIX asrdan XXI asrgacha bo‘lgan davrni qamrab oladi va ayollar faolligi ijtimoiy ishning professional va strategik rivojlanishiga qanday ta’sir ko‘rsatganini o‘rganadi. Maqolada tarixiy kontekst, metodlar, natijalar va muhokama orqali ayollar harakatining jamiyat va ijtimoiy ish tizimidagi o‘rni yoritilgan.