HUDUDIY VAKILLIK ORGANLARI VA JAMOAT O’RTASIDAGI KOMMUNIKATSIYASINI TADQIQ ETISHDA IVENT TAHLILNING QO’LLANILISHI - Naimov Elmurod, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ivent analiz turining qo’llanilishi orqali Hududiy vakillik  organlari  va  aholi  o’rtasidagi  kommunikatsiya  munosabatlarini  o’rganishga bag’ishlanadi.  Informatsiya  “Telegram”  messenjeri  va  Navoiy  viloyat  hokimligi axborot xizmati yordamida qilindi. Bu orqali aholining elektron hukumatga ishonchi , BIG DATA axboritini qay darajada qabul qilishi haqida keltirilgan . Статья  посвящена  исследованию  коммуникационный  отношений региональных  представительных  органов  власти  и  населения  посредством использования  событийного  анализа.  Сбор  информации  осуществлялся  с использованием  мессенджера  Telegram  и  информационной  службы администрации области Навои. Данная информация позволяет судить об уровне доверия  населения  к  электронному  правительству  и  восприятии  информации BIG DATA. This article is devoted to the study of communication relations between regional representative  bodies  and  the  population  through  the  use  of  Event  analysis.  The information  was  collected  using  the  Telegram  messenger  and  the  Navoi  region administration information service. This information provides information on the level of trust of the population in electronic government and the acceptance of BIG DATA information.