YOSHLAR ORASIDA NIZOLARNI BARTARAF ETISH PSIXOLOGIYA VA HUQUQ - Raxmanova Nigina Amindjanovna,; Ismatullayeva Munisa, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola yoshlar orasida yuzaga keladigan nizolarni bartaraf etishning psixologik va huquqiy jihatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada nizolarni oldini olish, konfliktlarni samarali boshqarish va yoshlar orasida huquqiy madaniyatni oshirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan