BRITANIYA VA AMERIKA INGLIZ TILINING GRAMMATIK FARQLARI - Siddiqova Nozila Qaxramon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada chop etish va uning tilini ishlatish uchun grammatik farqlar ilmiy jihatdan tashqi axborot Amerika. Globallashuv yarayonda ingliz tilining ikki yirik varianti - laboratoriya (British English) va Amerika (American English) bir-biriga to'g'ridan-to'g'ri bog'langaniga qaramay, ularda xanuzgcha shakl va harakatlanishda aniqlar saqlangan. bunyodkorlikdagi zamonaviy shakllar, oldingi zamonaviy uslublari, ko'p o'zgarishlari, o'tgan zamonaviy uslublari va modal konstruksiyalar