RUS TILI DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH SAMARADORLIGI - Akbarova Nargiza Abdulhamidovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada rus tili darslarida interfaol metodlardan foydalanishning ahamiyati, ularning o‘quvchilarda tilni o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini oshirishdagi roli hamda amaliy samaralari tahlil qilinadi. Interfaol metodlar orqali dars jarayonida o‘quvchilarning faolligi kuchayadi, ijodkorlik va mustaqil fikrlash ko‘nikmalari rivojlanadi. Maqolada ushbu metodlarning afzalliklari va ularni qo‘llash bo‘yicha tavsiyalar ham yoritilgan.