RADIKULIT KASALLIGI SABABLARI, BELGILARI, DAVOSI VA OLDINI OLISH CHORALARI - Umurzakova Mohistara Ilhomjon qizi (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Radikulit kasalligi sabablari, belgilari, davosi va oldini olish choralari haqida aytib o’tilgan va tavsiyalar berilgan .