BOLALARDA QANDLI DIABET KASALLIGI SABABLARI, KLINIK BELGILARI VA ASORATLARI, BEMORLARNI PARVARISH QILISH - Otajonova Xurshidabonu Baxtiyorjon qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Bolalarda qandli diabet kasalligi sabablari, klinik belgilari va asoratlari, bemorlarni parvarish qilish  haqida aytib o’tilgan va tavsiyalar berilgan .