YARIM O’TKAZGICHLARNING TERMODINAMIK XOSSALARIGA OID MAVZULARNI O‘QITISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Kalandarov Ergash Kilichovich,; Yoqubova Himoyatxon Botirali qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya:  Mazkur maqolada yarim o‘tkazgichlarning termodinamik xossalarini o‘qitishni takomillashtirish ketma – ketlilik  tamoyiliga asoslanib yoritib berilgan. Bundan tashqari maqolada yarim o‘tkazgichlarning ba’zi mavzularini tushuntirishda qo‘llaniladigan pedagogik texnologiyalar uchun tavsiyalar keltirilgan.