AEROTERAPIYA – HAVO BILAN DAVOLASH - Matkarimova Matlubaxon, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada  havo bilan davolash haqida aytib o'tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.