JISMONIY TARBIYA YO‘NALISHI TALABALARI IJTIMOIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHNING DOLZARB MASALALARI - Yo'ldasheva Zilola Shiyxnazar qizi, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ijtimoiy kompetentlikni shakllantirishning nazariy-metodologik asoslari yoritilgan. Shuningdek jismoniy tarbiya yo`nalishi talabalarida ijtimoiy kompetentlikni shakllantirishda muomala madaniyatining o‘rni va zaruriy tomonlari taxlil qilingan.