POLISINDETON – BADIIY OBRAZ YARATISH FUNKSIYASI SIFATIDA - Hokimjonova Dilobarxon, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tilshunoslikdagi sintaktik figuralardan biri boʻlmish polisindeton termini haqida soʻz yuritiladi va uning poetik nutqda badiiy obraz yaratish funksiyasi koʻrib chiqiladi