SHOHRUX MIRZONING ALEKSANDR I GA QOʻYGAN TALABI - Parpiyeva Gulsoraxon Ismonovna,; Abdumutallipov Axrorjon Sherzod oʻgʻli, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Temuriyzoda Shohrux Mirzoning uchinchi Ozarbayjon tomon yurishi davomida Gurjiston (Gruziya) hukmdori Aleksandr I bilan xalqaro diplomatik aloqalari tahlil qilinadi