AXBOROT MUHITIDA BO`LAJAK PEDAGOGLARNING MANTIQIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH - Rustamova Farangiz Jamshidovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya (О`zbek tilida): Ushbu maqolada axborot muhitidan samarali foydalanish orqali bo`lajak pedagoglarning mantiqiy tafakkurini rivojlantirish masalasi yoritilgan. Raqamli texnologiyalar, interaktiv platformalar va innovatsion metodlar talabalarning tahliliy fikrlashini shakllantirishdagi o`rni ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Tadqiqot natijalari axborot muhiti pedagogik jarayonning sifatini oshirishi va mantiqiy fikrlashni faollashtirishini ko`rsatadi.