ZAMONAVIY BIOKIMYOVIY TEKSHIRISH USULLARI - Tillayeva Mehrangiz,; Umarova Tamila Abdufattoyevna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Biokimyoviy tadqiqot usullari diagnostikada biologik suyuqliklar, hujayralar va to‘qimalarning kimyoviy tarkibiy qismlarini, shuningdek, inson organizmida norma va patologiya sharoitida kechadigan modda va energiya almashinuvi jarayonlarini o‘rganish usullariga kiradi [20,21].