HOMILADOR AYOLLARNI TEKSHIRISH USULLARI - Ashuraliyeva Fotimaxon Muxtorovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Homilador ayollarni tekshirish usullari to‘g‘risidagi masalalar bayon etilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.