RUHIY SALOMATLIK VA RUHIY KASALLIKLARNI OLDINI OLISH - Qodirova Shaxnozaxon, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Ruhiy salomatlik va ruhiy kasalliklarni oldini olish haqida aytib o'tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.