OILA, MAHALLA VA MAKTAB HAMKORLIGINING FARZAND TARBIYASIDAGI OʻRNI - Ismoilov Shukurjon Gʼanijonovich, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Mazkur maqolada oila, mahalla va maktabning o‘zaro hamkorligi farzand tarbiyasida tutgan o‘rni, ularning bir-birini to‘ldiruvchi ijtimoiy institut sifatidagi ahamiyati, bolalarning ma’naviy-axloqiy rivojlanishiga ta’siri ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, hamkorlikni samarali tashkil etishning zamonaviy yo‘llari, psixologik yondashuvlar va pedagogik tavsiyalar yoritiladi.