UZLUKSIZ TA’LIM: XALQARO TAJRIBA, INNOVATSIYA VA TRANSFORMATSIYA MASALALARI - Niyozova Gulnoza,; O‘ralova Mashhura, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim tizimining nazariy asoslari, raqamli transformatsiya jarayonlari, innovatsion pedagogik texnologiyalar, xalqaro ta’lim tajribasi va ularning O‘zbekiston ta’lim tizimiga integratsiyasi ilmiy tahlil qilinadi. Maqola ta’limda innovatsion metodlarni qo‘llashning samaradorligi, raqamli kompetensiyaning dolzarbligi va global ta’lim standartlariga moslashuv jarayonini chuqur yoritadi.