ALLERGIK KASALLIKLARNING SPETSIFIK DIAGNOSTIKASI - Mardonova Nigora,; Nurmatova M.A., (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Allergik kasalliklar har yili turli mutaxassislikdagi shifokorlar e’tiborini tobora ko‘proq jalb etmoqda. Allergik kasalliklar insoniyatga ikki yarim ming yildan ortiq vaqtdan beri ma’lum bo‘lishiga qaramay, zamonaviy dunyoda allergopatologiyani tashxislash bilan bog‘liq muammolar hanuz dolzarbligicha qolmoqda [4,5,6].