MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISH - N.Nurmatova, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi maktabgacha ta’lim tizimida ta’lim-tarbiya jarayonini tashkil etishning huquqiy, pedagogik, metodik, axborot-texnologik va innovatsion asoslari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy yondashuvlar, davlat dasturlari va kadrlar bilan ta’minlash masalalari tahlil qilingan.