SOG‘LOM TURMUSH TARZI VA SALOMATLIKNI SHAKLLANTIRISHDAGI AHAMIYATI - Usmonaliyeva Dilorom Baxtiyorovna, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Sog’lom turmush tarzi – bu sog’liqni saqlash va mustahkamlashga, ish qobiliyatining yuqori darajasini ta’minlashga, faol uzoq umr ko’rishga qaratilgan, ilmiy asoslangan tibbiy va gigienik me’yorlarga asoslangan gigienik xulq-atvor, ya’ni odamlarning sog’lig’ini saqlash va mustahkamlashga qaratilgan turmush tarzi.