KOMMUNIKATSIYA SAMARADORLIGI VA MENEJMENT JARAYONIDA MULOQOTNI SAMARALI BOSHQARISH - Mahmudov Bahodir Madaminjon o'g'li,; G’ofurov Javohirmirzo Nizomjon o’g’li,; Ro'ziboyev O'tkirbek Qaxramon o'g'li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy menejment jarayonida kommunikatsiya samaradorligini oshirish va muloqotni samarali boshqarish masalalari yoritiladi. Maqolada kommunikatsiyaning asosiy turlari, to'siqlari, samarali muloqot ko'nikmalari va zamonaviy kommunikatsiya texnologiyalari tahlil qilinadi. Shuningdek, menejerlar uchun amaliy tavsiyalar, turli kommunikatsiya uslublari va ularning tashkilot samaradorligiga ta'siri ko'rib chiqiladi. Maqola nazariy asoslar bilan birga, O'zbekiston tashkilotlari amaliyotidan olingan tajribalar va konkret misollarni ham o'z ichiga oladi.