KICHIK BIZNESNI RIVOJLANTIRISHDAGI MUAMMOLAR VA ULARNI HAL ETISH YO‘LLARI - Shahriyorov Aziz Toshmuhammad o‘g‘li, (JOURNAL OF NEW CENTURY INNOVATIONS, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kichik biznes sohasida mavjud bo‘lgan asosiy muammolar, ularning zamonaviy iqtisodiy sharoitdagi aks-sadosi va hal etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Muammolar tahlili asosida taklif qilinayotgan yechimlar milliy iqtisodiy siyosat, tadbirkorlik muhitini yaxshilash, infratuzilma, kadrlar salohiyati va innovatsion rivojlanish omillari bilan uzviy bog‘liq tarzda yoritiladi. Maqolada ilg‘or xorijiy tajribalar va milliy holat asosida takliflar shakllantirilgan.