(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada nozik ovqat mahsulotlarini saqlashda qo‘llaniladigan zamonaviy texnologiyalar tahlil qilinadi. Sovitish, muzlatish, vakuum qadoqlash, modifikatsiyalangan gaz muhitida saqlash (MAP) va innovatsion konservatsiya usullari mahsulot sifatini saqlash va mikrobiologik xavfsizlikni ta’minlashdagi samaradorligi bilan ko‘rib chiqiladi.