KO‘P TARMOQLI MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA ESHITISHIDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALAR TA’LIMIDA OILA HAMKORLIK TADBIRLARINING TASHKIL ETILISHI - Xamidova M.U.; Ergasheva Sh.T. (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ko’p tarmoqli maktabgacha ta’lim tashkilotlarida eshitishida nuqsonini bo’lgan bolalar ta’limida oila hamkorlik tadbirlarining tashkil etilishining prinsiplari, nazariy hamda amaliy tadqiq etilishi yoritib berilgan.