AMIR TEMURNING MA`NAVIY QARASHLARI - M.Muratova; M.Axmadova (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqola A.Temur ma`naviyati keng ma`naviy dunyoqarashi, g`oyalari, zamonaviy ma`naviy qadriyatlar haqida fikrlar bayon etilgan.