TA’LIM MUASSASALARIDA ZAMONAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYALARI FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Usmonov Murod Sodiqovich (PEDAGOGS, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanish ta’lim jarayonining samaradorligini oshirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu texnologiyalar o‘quvchilarning bilim olishiga yangi imkoniyatlar yaratib, interaktivlik va individual yondashuvni ta’minlaydi. Shuningdek, zamonaviy ta’lim texnologiyalari orqali ta’lim sifati va natijalari yaxshilanadi, pedagoglarning ish samaradorligi oshadi hamda ta’lim muassasalarining raqobatbardoshligi oshadi.