БОЛАЛАРНИ ЗЎРАВОНЛИКДАН ҲИМОЯ ҚИЛИШДА ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИ ВА ВАСИЙЛИК-ҲОМИЙЛИК ОРГАНЛАРИ ҲАМКОРЛИГИНИ КУЧАЙТИРИШНИНГ ҲУҚУҚИЙ ВА АМАЛИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Бабаҳанов Ҳамдам Қадамович; Сапарбоев Нодирбек Улуғбек ўғли (PEDAGOGS, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада профилактика инспекторининг бола ҳуқуқлари кафолатларини таъминлаш борасида васийлик ва ҳомийлик органлари билан ўзаро ҳамкорлиги амалда қандай ташкил этилаётгани таҳлил қилинади. Шу билан бирга, мазкур соҳадаги мавжуд муаммолар, ҳамкорликни янада такомиллаштиришга қаратилган таклиф ва тавсиялар илгари сурилади.