YOSHLARNI MUSTAQIL KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASH IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MUAMMO SIFATIDA - Xaydarov Ismoil Olloqulovich (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, mustaqil hayot bo‘sag‘asida turgan yoshlarni katta mehnat bozorida o‘ziga mos va o‘ziga xos kasb-hunar tanlashga ko‘maklashish, yoshlarni kasb-hunarga yo‘naltirishda individual psixologik xususiyatlarini inobatga olgan holda umumta’lim maktablarida kasb-hunarga yo‘naltirish ishlarini to‘g‘ri tashkil qilish qaratilga amaliy tavsiyalar o‘z aksini topgan.