AMIR TEMURNING MA`NAVIY QARASHLARI - M.Muratova,; M.Axmadova, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqola A.Temur  ma`naviyati  keng   ma`naviy  dunyoqarashi, g`oyalari, zamonaviy ma`naviy  qadriyatlar  haqida  fikrlar  bayon  etilgan.