TARIXIY OBIDALARNING TEXNIK HOLATI BO‘YICHA XULOSA BERISH - Salimov Mirabbos Firdavs o‘g‘li, (PEDAGOGS, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada  O‘zbekistonda mavjud tarixiy obidalarning  texnik holati  shikastlanish sabablari  va jismonan eskirish mezonlari haqida qisqacha yoritilgan.