O‘QUVCHI YOSHLARNI MUSIQIY BILIMINI OSHIRISHDA MUSIQIY TO‘GARAKLARNING AHAMIYATI - Yuldasheva Maftunaxon Shukirullo qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarning musiqiy savodxonligini shakllantirish, estetik didini rivojlantirish hamda ijodiy qobiliyatlarini yuksaltirishda musiqiy to‘garaklarning tutgan o‘rni yoritiladi. Musiqiy to‘garaklar faoliyati, ularning o‘quvchilarga ta’siri, ijtimoiy-ma’naviy ahamiyati hamda ta’lim jarayonidagi roli haqida ilmiy asoslangan fikrlar bayon etiladi.