XITOY TILSHUNOSLIGI VA UNING KELIB CHIQISH TARIXIY BOSQICHLARI - G'ofirova Sarvinoz Ma'rufjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada qadimiy va zamonaviy Xitoy madaniyati, xitoy tili va tilshunosligi taraqqiyoti, uning kelib chiqish tarixiy bosqichlari, shuningdek XX asrda joriy etilgan soddalashtirilgan xitoy yozuvi ( 简体字) amaliy qo‘llanilishi haqida ma’lumot berilgan.