MUSIQIY BILIM, MALAKA VA KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISH METODLARI - Saydasheva Nazokat Alijonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqolada musiqiy bilim, malaka va ko‘nikmalarni shakllantirish jarayoni, pedagogik yondashuvlar, o‘qitish metodlari, innovatsion texnologiyalar, musiqiy eshituv, ritm, vokal va ijrochilik malakalarining rivojlantirilishiga doir nazariy va amaliy tavsiyalar keng yoritilgan. Maqola musiqiy ta’lim jarayonining samaradorligini oshirishga xizmat qiluvchi asosiy metodlarni o‘z ichiga oladi.