TARJIMA JARAYONIDAGI LINGVISTIK MUAMMOLAR - Mavlonova Muzayyana Zuxridin qizi; Kobulova U.S (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarjima jarayonida uchraydigan asosiy lingvistik muammolar – leksik, grammatik, madaniy va pragmatik tafovutlar tahlil qilinadi. Muammolarni bartaraf etish bo‘yicha lingvistik yondashuvlar keltiriladi.