JISMONIY TARBIYA DARSLARI ORQALI O‘QUVCHILARDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH - To‘ychiyev Azizbek Azamovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Jismoniy tarbiya darslarida o‘quvchilar va talabalarda ekologik madaniyatni shakllantirish hamda atrof muhitni asrash to‘g‘risida fikr yuritilgan.