OTA-ONANING FARZAND OLDIDAGI BURCH VA MAS’ULIYATLARI - RUSTAMOV ULUG`BEK NAMOZOVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada muallif ota-onalar va farzand munosabatlarni barqarorlashtirishning psixologik hususiyatlari haqida so’z yuritadi. Ota-onalar oʼz farzandlarini qanchalik sevmasinlar, uni oʼz vaqtida erkalab, oʼz vaqtida kamchiliklarini koʼrsatib, sababini chidamlilik va yaxshilab tushintirish yoʼli bilan yoʼqotish chorasini koʼrish lozim. Har bir ota-ona oʼz farzandini tarbiyalashda, ularning jismoniy va ruxiy kamolotiga va oʼqish toʼgʼrisidagi gʼamhoʼrlik qilish muhimdir. Oila, odob-ahloq va taʼlim-tarbiyaga eʼtibor bizning burchimizdir.