BASKETBOLCHILAR JISMONIY TAYYORGARLIGINI OSHIRISHDA JISMONIY VOSITA SIFATIDA HARAKATLI O‘YINLARNING AHAMIYATI - Qazoqov Sodiq Ramazonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada yosh basketbolchilarni jismoniy tayyorgarligini oshirishda jismoniy vosita sifatida harakatli o‘yinlarning ahamiyati to‘g‘risida fikr- muloxazalar bildirilgan.