IJTIMOIY HIMOYAGA MUHTOJ BO`LGAN BOLALARNI JAMIYATDA O`Z O`RNINI TOPISHGA KO`MAKLASHISH - ISAQOVA YULDUZ JALOLOVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bolalarning ijtimoiy himoyasi, ularning jismoniyehtiyojlariniqondirish, psixologik va ma’naviy rivojlanishini qo‘llab- quvvatlashda oila va jamiyatningroli,bolalar uchun to‘g‘ri ijtimoiy himoya tizimini yaratish, jamiyatning barqaror rivojlanishiningmuhim omillari sifatida ijtimoiy himoya tizimi, oilalar, jamiyat va xalqaro tashkilotlarningbolalar ijtimoiy himoyasidagi hamkorligi, jamiyat va oilada bolalarning ijtimoiy himoyasi kabimasalalalr muhokama qilinadi.