O`QUVCHILARDA TELEFONGA TOBELIKNI YENGISHDA PSIXOLOG MASLAXATI - ROXMONOV BAXROM SHERALI OG`LI (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali o’quvchilardagi moyilliklar, telefon tutish tartibi va kompyuter o’yinlariga bo’lgan tobelikni darajalari xaqida so’z boradi. Ushbu xollarda qanday psixologik yo’l tutishni bilib olishingiz mumkin.