TA’LIM MUASSASASI MENEJMENTI - Turdiyeva Shoxidaxon Anvarjonovna; Uktamova Muhabbat Ozodbek qizi; Axmedova Kamola Ashirmamat qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu matn ta’lim muassasalarini boshqarish nazariyasi uning menejment nazariyasi bilan boyitilganligini ta’kidlaydi. Menejment nazariyasi xodimlarga ishonch, ularning unumli mehnati uchun sharoit yaratish va o‘zaro hurmat bilan tavsiflanadi. Menejment faoliyat turi, boshqaruv san’ati, apparati va o‘quv predmeti sifatida tushuniladi, uning asosiy maqsadi mavjud minimal imkoniyatlardan maksimal natijaga erishishdir.